- Heel -

Als ik stil ben, heel stil, hoor ik flarden wegvallen,
hoor ik stilte groeien, ik strek mij uit en reik
vanaf vaste grond naar diepblauwe leegte
waarin alles is
waarin niets weegt

Marion Steur

Retraitehuisje Hof van Kairos

Aan de rand van het erf van de Hof, tegen een bosrand aan en uitkijkend over het veld, staat een prachtig retraitehuisje. Het huisje ademt rust, ruimte en stilte uit, waardoor je als vanzelf uitgenodigd wordt te rusten en te ontspannen.
Het is bestemd voor iedereen die verlangt naar rust en verstilling in een mooie en beschutte omgeving en in het bijzonder voor mensen die de diagnose kanker leven.

Het retraitehuisje is gebouwd in achterhoekse schuurstijl met hoofdzakelijk natuurlijke materialen. Het is met liefde en aandacht ingericht en straalt een eenvoudige schoonheid uit.
Op de begane grond bevindt zich een lichte woonkamer, inclusief een goed ingericht keukenblok, met openslaande deuren naar het terras met uitzicht op het veld. Verder is er op de begane grond een slaapkamer met twee box spring bedden en een sanitaire ruimte met douche en toilet. Vanuit de woonkamer gaat een trapladdertje naar de vide waar ook nog twee box spring bedden staan.

Foto impressie >>

Tarieven
Weekend, vrijdag 15.00 uur tot zondag 17.00 uur          € 300
Midweek,  maandag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur       € 400
Week, vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur                € 600

De minimale verblijfsduur doordeweeks is twee nachten en kost € 250.
Het verblijf van mensen met de diagnose kanker wordt financieel ondersteund door Stichting Roparun als bovenstaande tarieven niet passend zijn.